Om

Informasjon

Vi tar forbehold og reserverer oss om feilaktig prissetting. Vi tar også forhehold om lagerbeholdning, da feil her kan skje når varer blir utsolgt før nettbutikken oppdateres.

Når dette skjer, vil vi kontakte deg og informere om leveringstidspunkt.

Vi leverer kun til fastlands –Norge.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert av forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Følg linkene til disse lovene om du vil ha mer info om dine rettigheter og plikter ved kjøp.

Prisene i nettbutikken kan oppdateres.

85

Produkter tilgjengelig

Quality In

=

Quality Out

Greenguard sertifisert

Les om Greenguard

Trygt kjøp

Force Majeur

Er Senga I Enga forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller en slik leveringsplikt blir urimelig tyngende som følger av enhver annen omstendighet pår når partene ikke kan råde over den. Ved brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valutarestriksjoner, opprør og oppløp, naturkatastrofer, hyperinflasjon, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandør eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles dette punkt, er Senga I Enga fritatt for alt annet enn ei reklamasjonstilfeller of kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

Frakt

Alle priser er inkludert mvs. Totalkostnaden for kjøpet fremkommer før bestilling og inkluderer alle utgifter forbundet med kjøpet, som frakt, emballasje m.m.

Vi tilbyr gode fraktpriser, eller den mest gunstige leveringsbetingelsene vi finner for handelen.  Frakt beregnes utifra størrelse og vekt og soner.  Varene kan også hentes på vårt lager. Send oss en mail, eller sms, så avtaler vi tidspunkt.

Kjøper har ansvar for å oppgi riktig adresse ved bestilling. Dersom adressen er feil, er kjøper pliktig til å betale ekstra kostnad ved å sende ut på nytt.

Våre transportører leverer på bakkeplan, nærmest tilgjengelig med lastebil.

Ved uavhentet pakke gjelder ikke Angrerettloven og kunden blir belastet et gebyr for å få sendt pakken i retur til oss.

Angrefrist

Kjøper har 14 dagers angrerett etter norsk lov, fra dagen varen blir mottatt. Om kjøpet består av flere leveranser, vil angrefrsiten løpe fra dagen etter siste leveranse er gjort.  Om varen er spesialbestilt gjelder ikke denne angrefristen. Vi forbeholder oss til å beholde 30% av kjøpesummen om kunden ønsker å heve kjøpet på en spesialbestilt vare.

Angrerettskjema får kunden tilsendt på mail, sammen med leveringsbekreftelsen.

Om du ønsker å benytte deg av angreretten, så kontakt oss på mail, du trenger ikke å oppgi grunn.

Ikke send varer i retur uten avtale.

Angreretten anses som overholdt dersom melding er sendt før utløpet av fristen.

Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varene, og måten varen blir sendt i retur er opp til kjøper.

Vi vil ved bruk av angreretten betale tilbake beløpet for varen innen 14 dager

Reklamasjoner

Om det foreligger mangler ved varen må kjøper innen rimelig tis etter at den blir oppdaget, eller burde blitt oppdaget, gi oss beskjed. Kjøper har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen to mnd fra mangelen ble oppdaget, eller burde blitt oppdaget.

Vi forholder oss til forbrukerkjøpsloven om ikke annet, og bedre, er angitt i produktteksten til det enkelte produkt.

Hvis kunden på eget initiativ iverksetter tiltak for å utbedre magelen, uten avtale med Senga I Enga, betaler ikke Senga I Enga disse utgiftene.

Reklamasjoner skal skje skriftlig

Vi annbefaler at kjøper skjekker embalasje på varen godt ved henting på postkontor og hjemmelevering. Dersom det er påført skader som skyldes transportfirmaet, må dette bekreftes av kjøper før signering. Det skal alltid finnes skadeskjema hos de kunden får varen av. Ta gjerne bilde for å dokumentere til oss.

Ved retur pga feil og skade betaler vi frakten.

Bestilling/avtaleprosessen

Din bestilling er bindende npr bestillingen er registrert i vårt system. Vi er bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk. Vi tar forbehold om feil i prissettingen. Kjøper har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til angrerett. Når vi mottar bestillingen, vil vi sende deg en ordrebekreftelse. Les nøye gjennom denne når du mottar den og undersøk om den er i overenstemmelse med bestillingen. Avvik meldes fra raskest mulig til post@sengaienga.no

Betalingsmåter

-visa

-mastercard

Får du problemer med å betale i nbettbutikken, så send oss en mail, så kan vi også sende faktura tilbake på mail.

Vi sender ikke i postoppkrav.

Retur

Det er ingen returrett på salgsvarer.

Ved bruk av angreretten dekker kjøper de direkte kostnadene til levering.

Returskjema ligger ved leveringsbekreftelsen.

Returer skal ikke sendes som postoppkrav.

Returadresse er:

SengaIEnga

Sønsterødgt 1

1640 Råde

Våre ansatte